De NurseFlow add-on voor laboratoria

Ontdek LabFlow

Sluit de cirkel

Verzeker 100% traceerbaarheid van bloedtransfusies en staalafnames tot aan het bed van de patiënt. Stem de workflow flexibel af op uw wensen, waarbij veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan.

Mobiele workflows op uw maat

Stem de mobiele workflows voor staalafname en bloedtransfusie af op uw specifieke wensen. Mobitrace past zich flexibel in in uw organisatie en doet medewerkers zich niet nodeloos aanpassen.

Vitale parameters

Mobitrace helpt verpleegkundigen om de vitale parameters bij een transfusie tijdig, correct en efficiënt te registreren. Registraties genomen met geconnecteerde toestellen kunnen automatisch doorstromen.

Real-time transfusieoverzicht

Het labo, artsen en verpleegkundigen hebben een real-time overzicht van te starten en lopende bloedtransfusies in het hele ziekenhuis. Vermijd onnodige telefoontjes en heen-en-weer geloop.

LIS neutraal

Mobitrace kan samenwerken met elk LIS op de markt en wisselt hiermee alle gegevens in real-time uit. Bij vervanging of upgrade van het LIS kunnen de mobiele werkprocessen ongewijzigd blijven.

Inzicht en rapportering

Verwerf een beter inzicht in de performantie van de labo gerelateerde processen. Werk aan continue verbetering dankzij 100% transparante registratie van alle activiteiten. Voor uw eigen analyses uit op de gegevens.