Onze mobiele oplossing voor verpleegkundigen

Ontdek NurseFlow

Digitale observaties

Leg al je observaties meteen digitaal vast aan het bed van de patiënt. Registreer vitale parameters, neem foto’s van wonden of pas de mobiliteitsstatus aan. Gebruik de automatisch berekende EWS score en opvolgacties om de toestand van patiënten sneller en beter op te volgen.

Mobiel zorgplan

Heb je zorgplan steeds digitaal in je zak en deel dit in real-time met je collega’s. Hou op elk moment zicht op de aandachtspunten en wijzigende prioriteiten per patiënt. Hou je hoofd vrij voor de essentiële zaken en vink je uitgevoerde taken meteen af.

Paperless nurse

Maak snel en correct digitale aantekeningen aan het bed van de patiënt. Deel deze in real-time met collega’s en maak optioneel gebruik van spraakherkenning.

Medicatie toedienen

Controleer en registreer de medicatie die je toedient. Via scanning ben je zeker dat je de juiste medicatie op het juiste moment aan de juiste patiënt toedient. Lopende infusen kan je in real-time opvolgen en aanpassen.

Bloedtransfusie en staalafname

Vermijd fouten door gebruik te maken van closed-loop mobiele workflows tot aan het bed van de patiënt. Hou een real-time zicht op de status van lopende transfusies en volg de vitale parameters tijdig op.

Instant messaging

Secure instant messaging die je direct kan opladen in het elektronisch patiëntendossier. Start direct vanuit de juiste patiëntencontext en deel belangrijke zaken meteen met de collega’s zonder hen te moeten storen.

Mobiele cockpit

Creëer een mobiel snapshot op jouw maat dat alle essentiële informatie per patiënt bevat. Verkort de tijd voor overdracht en hou alle informatie veilig en mobiel op zak.

Reminders
& to do’s

Als verpleegkundige moet je tijdens je dienst duizend en één kleine dingen onthouden. Plan hiervoor snel en gemakkelijk reminders en to do’s in. Deze helpen niet alleen jou maar ook je collega’s in een volgende shift.