Mobitrace

Ziekenhuis Lier kiest voor NurseFlow

By 20 augustus 2020september 10th, 2020No Comments

Het zijn turbulente tijden voor verpleegkundigen. Elk hulpmiddel dat het werk kan verlichten is dan ook meer dan welkom.
Daarom koos het Heilig Hart Ziekenhuis Lier ervoor om NurseFlow in te voeren op haar vier Covid19-afdelingen.
NurseFlow is het geesteskind van Mobitrace, waarmee het HealthTech bedrijf mobiele technologieën toegankelijk wil maken voor verpleegkundigen.

Veiliger opvolgen van de patiënt

 

Dankzij de applicatie kunnen de verpleegkundigen van het Heilig Hart ziekenhuis de vitale waarden van hun patiënten opvolgen via de NurseFlow-applicatie op een mobiel toestel. Een praktische feature, aangezien dankzij NurseFlow geen papierwerk of mobiele computers meer nodig zijn. Daarbovenop zijn de draagbare mobiele toestellen waarop Nurseflow werkt makkelijk desinfecteerbaar. Dit dijkt de verspreiding van het virus in en verhoogt de veiligheid van zowel de patiënt als het zorgpersoneel.

Verbazend snelle implementatie

 

NurseFlow kan snel en eenvoudig geïntegreerd worden in ziekenhuizen en was in Lier na drie dagen al klaar voor gebruik. Ook Johan Engels, die de implementatie van NurseFlow overzag, was onder de indruk van het vlotte verloop.

Johan hoopt dat er in de nabije toekomst de applicatie met devices kan geïmplementeerd worden in het nieuwe  EPD, PrimUZ.

Heeft uw ziekenhuis ook nood aan een veilig en mobiele oplossing voor het opvolgen van Covid-patiënten? Contacteer ons en vraag uw demo aan.

NL